OP ZOEK NAAR EEN LEUKE BAAN?

Werken bij Strongbow

Werken bij Strongbow Contact Centers is voor personeel een combinatie van lol, kwaliteit leveren en doorgroeien in een professionele omgeving.

Plezier in je werk is belangrijk

Voor ons vormt het lol hebben in je werk de basis om goede prestaties te kunnen leveren. Als je niet met plezier naar je werk gaat dan zal het niet lukken om een waardevolle prestatie te leveren. Op de werkplek heerst er een informele en positieve sfeer waar directe communicatie op prijs wordt gesteld. De organisatie is transparant en wij besteden veel aandacht aan de sociale aspecten van het werk. Dat doen wij onder meer via de maandelijkse company meetings.

Wij streven naar kwaliteit leveren

Kwaliteit leveren is een belangrijke kernwaarde van Strongbow. Kwaliteit is voor ons niet alleen een overlevingsstrategie in een markt met toenemende concurrentie, maar ook gewoon een manier van werken. Wij kiezen nadrukkelijk voor kwaliteit en daardoor lijkt het vanzelf te gaan. We maken kwaliteit concreet, ook in de begeleiding van ons personeel.

Groei mee met Strongbow CC

Strongbow Contact Centers groeit continu als organisatie. Wij bedoelen dan niet alleen dat de omzet groeit of het aantal personeel. Tegelijkertijd proberen wij ons continu te verbeteren. Dat verwachten wij ook van ons personeel en we vinden dan ook dat een goede medewerker moet doorgroeien. Zoek je een uitdaging? Solliciteer dan nu bij Strongbow Contact Centers!

Volutpat commodo at dictum amet tincidunt facilisis id lorem eu vitae cursus auctor laoreet fermentum adipiscing.
Matthew Johnson
4.5/5

3 reviews

2 reviews

5 reviews

Andre van Klaveren
Andre van Klaveren
2018-12-15
Momenteel kom ik met veel andere bedrijven in contact. Kunt u kort ook uw andere diensten opsommen, dan kan ik anderen eventueel doorverwijzen. Kunt u Tahirah namens mij en Sylvia bedanken voor alle inspanningen? Wij vonden de samenwerking met Strongbow Offshore zeer prettig verlopen.
Linda Jansen
Linda Jansen
2018-05-06
In onze zoektocht naar een goedkoop callcenter in Suriname kwamen we terecht bij Strongbow Offshore Services. Na het eerste gesprek besloten we een pilot te starten. Inmiddels is dat 7 jaar geleden. Een absolute aanrader. Voordeliger dan in Nederland en ook nearshore locaties zoals Bulgarije, Roemenie, etc.
5/5
"Wij vonden de samenwerking met Strongbow Contact Centers zeer prettig verlopen."
Andre van Klaveren
5/5
"Goede services en altijd snelle reactie op vragen via de mail."
digital-marketing-agency-reviewer-img-2
MAx van der zee
5/5
"Een absolute aanrader. Voordeliger dan in Nederland en ook nearshore locaties zoals Bulgarije, Roemenie, etc."
digital-marketing-agency-reviewer-img-3
Linda Jansen