Tijd en geld besparen?

Virtuele assistent inhuren

Bespaar tot 50% loonkosten door uw klantenservice werkzaamheden uit te besteden naar Suriname.

Het inhuren van een virtuele assistent uit Suriname is voordelig en betrouwbaar.

Steeds meer managers en directeuren maken gebruik van de diensten van een virtuele assistent (VA). Wat is een virtuele assistent en welke voordelen levert het op?  Veel managers hebben op kantoor een assistent.

Dit is ideaal voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden zoals het notuleren bij vergaderingen, maken van afspraken, reserveren van vergaderruimte, etc. Al deze taken en meer kunnen worden uitgevoerd door een virtuele assistent op afstand.

Onze virtuele assistenten zijn

Voordelig. Professioneel. Betrouwbaar.

Op zoek naar een manier om uw tijd efficiënter te besteden en tegelijkertijd kosten te besparen?  Strongbow heeft verschillende virtuele assistenten beschikbaar die uw zakelijke en privé zaken voor u uit handen kunnen nemen. Denk bijvoorbeeld aan het opzeggen van een abonnement, het maken van een afspraak bij een restaurant, het boeken van een ticket, het beantwoorden van telefoongesprekken, bijhouden van social media, etc. etc. Uw virtuele assistent spreekt en schrijft correct Nederlands, is voor u altijd bereikbaar en kan (door het tijdsverschil) voor u in de avonduren nog werkzaamheden verrichten.

virtuele assistent inhuren 1
virtuele assistent inhuren 2
virtuele assistent inhuren 3

Veel gestelde vragen over virtuele assistentie

Data entry is het invoeren van gegevens in een computerbestand of databank. U kunt het uitbesteden om tijd en middelen te besparen, en om de efficiëntie te verhogen.

Data entry uitbesteden kan leiden tot kostenbesparingen, efficiëntie, en de mogelijkheid om zich te concentreren op meer waardevolle taken.

Strongbow biedt een veilige en betrouwbare omgeving voor data entry met specifieke maatregelen voor gegevensbeveiliging en -integriteit.

Strongbow Offshore biedt een breed scala aan data entry services, zoals het invoeren van klantgegevens, facturen, bestellingen, en meer.

Neem contact op met Strongbow CC om te bespreken welke data entry services u nodig heeft en om de volgende stappen te bespreken.

Onderdelen virtuele assistentie

Op deze pagina biedt Strongbow Contact Center u een uitgebreide oplossing voor het vereenvoudigen van uw dagelijkse werkzaamheden door middel van een virtuele assistent. Of het nu gaat om het uitvoeren van administratieve taken, het beheren van uw agenda, het ondersteunen van uw social media activiteiten of het uitvoeren van andere werkzaamheden, onze virtuele assistenten zijn opgeleid en ervaren om u te ondersteunen. Door de hulp van onze virtuele assistenten kunt u zich concentreren op uw core business en uw klanten, terwijl wij zorgen voor de ondersteunende werkzaamheden. Laat ons u laten zien hoe een virtuele assistent van Strongbow Contact Center uw leven en uw bedrijf kan verbeteren.

Management assistent

Met een management assistent kunt u uw tijd en energie steken in uw bedrijfsactiviteiten, terwijl onze assistenten zorgen voor de achtergrondwerkzaamheden. Onze management assistenten zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van organisatorische en administratieve taken die nodig zijn om uw bedrijf soepel te laten verlopen. Van het maken en beheren van afspraken tot het uitvoeren van eenvoudige financiële taken, onze assistenten kunnen u ondersteunen in uw dagelijkse bezigheden.

Invoerwerkzaamheden

Invoerwerkzaamheden kunnen tijdrovend en vervelend zijn, maar ze zijn essentieel voor het goed laten verlopen van uw bedrijfsprocessen. Onze virtuele assistenten zijn opgeleid en ervaren in het uitvoeren van diverse invoerwerkzaamheden, van het invoeren van gegevens tot het verwerken van bestellingen en facturen.

Social media ondersteuning

Social media is een belangrijk onderdeel van uw marketingstrategie, maar het beheren en onderhouden van verschillende sociale media-accounts kan een uitdaging zijn. Onze virtuele assistenten kunnen u ondersteunen bij het beheren van uw social media-accounts, van het plannen en publiceren van posts tot het beantwoorden van berichten en opmerkingen van klanten.

Overige werkzaamheden

Naast het uitvoeren van administratieve taken, het beheren van uw agenda en het ondersteunen van uw social media-activiteiten, kunnen onze virtuele assistenten u ook ondersteunen bij diverse overige werkzaamheden. Van het beantwoorden van e-mails tot het uitvoeren van onderzoek en het verzamelen van informatie, onze assistenten zijn opgeleid en ervaren om u te ondersteunen waar nodig.

VOORDELEN

Het inhuren van een virtuele assistent biedt vele voordelen:

Wij bieden professionele virtuele assistent diensten aan, waardoor u zich kan concentreren op de belangrijke taken van uw bedrijf. Ons team is opgeleid en ervaren in administratieve taken, waardoor u zeker bent van kwalitatief hoogstaande diensten. Of het nu gaat om agenda beheer, e-mailbeheer of documentatie, wij bieden diverse virtuele assistent diensten aan.

  • u betaalt alleen voor de uren dat de virtuele assistent voor u werkzaam is.
  • de werkzaamheden kunnen flexibel ingepland worden, de ene week meer en de andere week minder uren.
  • doordat wij ook in de avonduren werken, kan uw persoonlijke virtuele assistent bepaalde werkzaamheden in de avonduren voor u uitvoeren zodat u de volgende ochtend daarvan het resultaat al kunt zien.
50% KOSTENBESPARING

Door uit te besteden aan Strongbow Contact Center gaan uw kosten tot wel 50% omlaag.

63% LANGER OPEN

Door uit te besteden aan Strongbow Contact Center kunt u minimaal 5 uur toevoegen aan een werkdag.

100% COMMITMENT

Door uit te besteden aan Strongbow krijgt u medewerkers die het werk voor lange tijd blijven doen.

Volutpat commodo at dictum amet tincidunt facilisis id lorem eu vitae cursus auctor laoreet fermentum adipiscing.
Matthew Johnson
4.5/5

3 reviews

2 reviews

5 reviews

Andre van Klaveren
Andre van Klaveren
2018-12-15
Momenteel kom ik met veel andere bedrijven in contact. Kunt u kort ook uw andere diensten opsommen, dan kan ik anderen eventueel doorverwijzen. Kunt u Tahirah namens mij en Sylvia bedanken voor alle inspanningen? Wij vonden de samenwerking met Strongbow Offshore zeer prettig verlopen.
Linda Jansen
Linda Jansen
2018-05-06
In onze zoektocht naar een goedkoop callcenter in Suriname kwamen we terecht bij Strongbow Offshore Services. Na het eerste gesprek besloten we een pilot te starten. Inmiddels is dat 7 jaar geleden. Een absolute aanrader. Voordeliger dan in Nederland en ook nearshore locaties zoals Bulgarije, Roemenie, etc.
5/5
"Wij vonden de samenwerking met Strongbow Contact Centers zeer prettig verlopen."
Andre van Klaveren
5/5
"Goede services en altijd snelle reactie op vragen via de mail."
digital-marketing-agency-reviewer-img-2
MAx van der zee
5/5
"Een absolute aanrader. Voordeliger dan in Nederland en ook nearshore locaties zoals Bulgarije, Roemenie, etc."
digital-marketing-agency-reviewer-img-3
Linda Jansen