Tijd en geld besparen?

Transcriptie uitbesteden

Bespaar tot 50% loonkosten door uw transcriptie werkzaamheden uit te besteden naar Suriname.

Het uitbesteden van de transcripties naar Suriname is voordelig en snel.

Wilt u uw klantenservice uitbesteden? Nederlandse en Belgische ondernemingen kunnen kosten besparen met behoud van kwaliteit. Sinds onze oprichting in 2007 hebben we vele honderden Nederlandse en Belgische bedrijven ondersteund met hun frontoffice en backoffice werkzaamheden.

Er zijn ondernemingen die de klantenservice zelf doen. Immers, als bedrijf kent u uw klant het beste, u kent uw product het beste waardoor u de klant snel kunt helpen en het klantcontact geeft u informatie over hoe men uw product ervaart en naar welke nieuwe producten er vraag is.

Onze aanpak bij transciptie werkzaamheden

Voordelig. Professioneel. Betrouwbaar.

Op zoek naar een manier om tijd en kosten te besparen en de efficiëntie van uw bedrijf te verhogen? Wij bieden professionele transcriptie diensten aan, waardoor u zich kan focussen op de belangrijke taken van jouw bedrijf. Ons team is opgeleid en ervaren in transcriptie, waardoor jij zeker bent van kwalitatief hoogstaande diensten. Of het nu gaat om audio- of videotranscriptie, wij bieden een breed scala aan transcriptie diensten aan. Neem contact met ons op om te bespreken welke transcriptie diensten u nodig heeft.

Transcriptie uitbesteden 1
Transcriptie uitbesteden 2
Transcriptie uitbesteden 3

Veel gestelde vragen over transcriptie uitbesteden

Transcriptie is het omzetten van audio of video in geschreven tekst. U kunt het uitbesteden om tijd en middelen te besparen, en om de efficiëntie te verhogen.

Transcriptie uitbesteden kan leiden tot kostenbesparingen, efficiëntie, en de mogelijkheid om zich te concentreren op meer waardevolle taken.

Strongbow Offshore biedt een veilige en betrouwbare omgeving voor transcriptie met specifieke maatregelen voor gegevensbeveiliging en -integriteit.

Strongbow biedt een breed scala aan transcriptie diensten, zoals audio- en videotranscriptie, vertaling en meer.

Neem contact op met Strongbow Contact Centers om te bespreken welke transcriptie diensten u nodig heeft en om de volgende stappen te bespreken.

Een transcriptie maken van ingesproken tekst

Het uitbesteden van transcriptiewerkzaamheden is een effectieve manier om tijd en energie te besparen en u te concentreren op de kern van uw bedrijf. Of het nu gaat om het omzetten van audio naar tekst, het creëren van ondertiteling voor video’s, het uitschrijven van interviews of het vervaardigen van vergadernotulen, het is belangrijk om dit soort werkzaamheden uit te besteden aan professionals die de juiste vaardigheden en ervaring hebben. Bij Strongbow CC kunt u deze werkzaamheden aan ons uitbesteden, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is voor uw bedrijf. U kunt vertrouwen op onze professionele en ervaren transcriptie-specialisten om u te helpen deze taken efficiënt en nauwkeurig uit te voeren. Onze transcriptiediensten zijn geschikt voor bedrijven en organisaties van alle groottes en sectoren, en onze snelle en betrouwbare leveringsgaranties staan garant voor een product waar u tevreden mee bent. Laat uw transcriptie-behoeften aan ons over en concentreer u op uw kerntaken.

Audio naar tekst omzetten

Het omzetten van audio naar tekst is een tijdrovend en nauwkeurig proces dat veel concentratie en aandacht vergt. Het is daarom aan te raden om dit soort werkzaamheden uit te besteden aan professionals die ervaring hebben met transcriptie van audio en die begrijpen hoe belangrijk nauwkeurigheid is in dit soort werk. Bij Strongbow CC kunnen wij u helpen door uw audio om te zetten in nauwkeurige, gemakkelijk te lezen teksten, zodat u uw tijd en energie kunt besteden aan wat belangrijk is voor uw bedrijf.

Ondertiteling voor video's

Ondertiteling voor video’s is een belangrijk onderdeel van het verbeteren van de toegankelijkheid van uw video-inhoud en het verhogen van de interactie en betrokkenheid van uw doelgroep. Het creëren van ondertiteling is echter een tijdrovend en complex proces waar veel aandacht aan besteed moet worden. Bij Strongbow CC kunnen wij u helpen door de ondertiteling voor uw video’s te creëren, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is voor uw bedrijf.

Interview uitschrijven

Het uitschrijven van interviews is een belangrijke taak voor bedrijven die willen weten wat hun klanten, medewerkers en andere belanghebbenden denken. Het is echter een tijdrovend proces en vereist veel aandacht en concentratie. Bij Strongbow CC kunnen wij u helpen door uw interviews uit te schrijven, zodat u meer tijd over heeft voor andere belangrijke taken binnen uw bedrijf.

Notulen vergadering uitschrijven

Notulen van vergaderingen zijn essentieel voor het bijhouden en opvolgen van besluiten en actiepunten. Het vastleggen van de notulen van een vergadering is een tijdrovend proces en vereist aandacht voor detail en precisie. Als u niet beschikt over de tijd of middelen om de notulen van uw vergaderingen zelf op te stellen, kunt u deze taak uitbesteden aan Strongbow CC. Onze ervaren transcriptie-specialisten zullen uw vergaderingen opnemen en deze efficiënt en nauwkeurig uitschrijven, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er is besproken en besloten. Door uw notulen uit te besteden, kunt u zich concentreren op belangrijkere taken en er zeker van zijn dat u geen beslissingen mist.

VOORDELEN

De voordelen om uw transcripties uit te besteden aan Strongbow Contact Centers

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om een transcriptie uit te besteden. Of het nu gaat om een interview, een bespreking of een opname over de staat van een woning, Strongbow kan u van dienst zijn bij het omzetten van geluidsopnames naar tekst. Er komt steeds meer software op de markt voor het automatisch omzetten van spraak naar tekst. In sommige gevallen is het nodig om deze omzettingen na te kijken. Wij kunnen u daarin ondersteunen. Ook voor het snel nakijken en eventueel corrigeren van tekst die door spraakherkenningsoftware is gegenereerd, kunt u ons inschakelen. 

50% KOSTENBESPARING

Door uit te besteden aan Strongbow Contact Center gaan uw kosten tot wel 50% omlaag.

63% LANGER OPEN

Door uit te besteden aan Strongbow Contact Center kunt u minimaal 5 uur toevoegen aan een werkdag.

100% COMMITMENT

Door uit te besteden aan Strongbow krijgt u medewerkers die het werk voor lange tijd blijven doen.

Volutpat commodo at dictum amet tincidunt facilisis id lorem eu vitae cursus auctor laoreet fermentum adipiscing.
Matthew Johnson
4.5/5

3 reviews

2 reviews

5 reviews

Andre van Klaveren
Andre van Klaveren
2018-12-15
Momenteel kom ik met veel andere bedrijven in contact. Kunt u kort ook uw andere diensten opsommen, dan kan ik anderen eventueel doorverwijzen. Kunt u Tahirah namens mij en Sylvia bedanken voor alle inspanningen? Wij vonden de samenwerking met Strongbow Offshore zeer prettig verlopen.
Linda Jansen
Linda Jansen
2018-05-06
In onze zoektocht naar een goedkoop callcenter in Suriname kwamen we terecht bij Strongbow Offshore Services. Na het eerste gesprek besloten we een pilot te starten. Inmiddels is dat 7 jaar geleden. Een absolute aanrader. Voordeliger dan in Nederland en ook nearshore locaties zoals Bulgarije, Roemenie, etc.
5/5
"Wij vonden de samenwerking met Strongbow Contact Centers zeer prettig verlopen."
Andre van Klaveren
5/5
"Goede services en altijd snelle reactie op vragen via de mail."
digital-marketing-agency-reviewer-img-2
MAx van der zee
5/5
"Een absolute aanrader. Voordeliger dan in Nederland en ook nearshore locaties zoals Bulgarije, Roemenie, etc."
digital-marketing-agency-reviewer-img-3
Linda Jansen