Uittypen van ingesproken teksten

Uittypen van ingesproken teksten

Het uittypen van ingesproken teksten (ook wel transcriberen genoemd) is een dienst die steeds vaker wordt gevraagd. De toepassingsgebieden zijn zeer divers. Zo zijn er landmeet-/vastgoedkantoren in België die op regelmatige basis plaatsbeschrijvingen uitvoeren bij in- en uittrede huur. De plaatsbeschrijving is een document waarin uitvoerig en grondig het te huren of te verhuren woning of pand wordt beschreven. De plaatsbeschrijving bij aanvang huur beschrijft de toestand van de plafond-, muur- en vloerbekledingen, van de keukenuitrusting en het sanitair, verlichting en verwarming, ramen en deuren, etc. … en dit in alle lokalen van het gebouw, aangevuld met een uitgebreide fotoreportage.
De plaatsbeschrijving bij einde huur is een vergelijkende staat met de ingaande beschrijving en de raming van de huurschade ten laste van de uittredende huurder.

De plaatsbeschrijvingen worden digitaal ingesproken en ons kantoor typt dit uit. Het inspreken van de plaatsbeschrijvingen gaat via een voice recorder of dictafoon.

CallFactory heeft jarenlange ervaring met het uittypen van ingesproken teksten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw digitaal ingesproken teksten om te zetten naar gestructureerde tekst? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.