Tijd en geld besparen?

Social media uitbesteden

Bespaar tot 50% loonkosten door uw social media werkzaamheden uit te besteden naar Suriname.

Het uitbesteden van social media beheer naar Suriname is voordelig en betrouwbaar.

Op zoek naar een manier om jouw social media aanwezigheid te versterken en tegelijkertijd tijd en middelen te besparen? Social media neemt een belangrijke rol in bij de communicatie met uw klanten, prospects en leveranciers en omgekeerd. Ook voor de promotie van uw producten en diensten neemt social media een belangrijke rol in. Wat is uw social media beleid en heeft u al gedacht aan de mogelijkheid om uw social media beheer uit te besteden?

Wij bieden professionele social media management diensten aan, waardoor jij je kan concentreren op de belangrijke taken van jouw bedrijf. Ons team is opgeleid en ervaren in social media beheer, waardoor jij zeker bent van kwalitatief hoogstaande diensten. Of het nu gaat om het creëren van content, het beheren van campagnes of het analyseren van social media, wij bieden een breed scala aan social media diensten aan. Neem contact met ons op om te bespreken welke social media jij nodig hebt en om de volgende stappen te bespreken. Laten ons helpen bij het versterken van jouw social media aanwezigheid!

Onze aanpak bij social media beheer

Voordelig. Professioneel. Betrouwbaar.

Wanneer we het hebben over social media, dan gaat het al gauw over Facebook, YouTube, Instagram, Twitter, TikTok en LinkediN. Om uw doelgroep goed te kunnen bereiken is het belangrijk dat u van al deze social media kanalen gebruik maakt. Dit kan echter een behoorlijk tijdrovende activiteit zijn. Of het gaat om een webwinkel die online producten verkoopt of een loodgietersbedrijf, consumenten communiceren steeds vaker via social media kanalen.

Social media uitbesteden 1
Social media uitbesteden 2
Social media uitbesteden 3

Veel gestelde vragen over social media uitbesteden

Social media management is het beheren van social media accounts. U kunt het uitbesteden om tijd en middelen te besparen, en om de efficiëntie te verhogen.

Social media management uitbesteden kan leiden tot kostenbesparingen, efficiëntie, en de mogelijkheid om zich te concentreren op meer waardevolle taken.

Strongbow biedt een veilige en betrouwbare omgeving voor social media management met specifieke maatregelen voor gegevensbeveiliging en -integriteit.

Strongbow Offshore biedt een breed scala aan social media diensten, zoals content creatie, campagne management, social media analyse en meer.

Neem contact op met Strongbow om te bespreken welke social media diensten u nodig heeft en om de volgende stappen te bespreken.

Onder beheer van social media kanalen vallen de volgende werkzaamheden:

Social media is een belangrijk onderdeel van uw marketingstrategie en heeft een grote impact op uw bedrijfsimago. Helaas kost het veel tijd en moeite om uw social media kanalen op een effectieve manier te beheren. Gelukkig kunt u deze taak uitbesteden aan Strongbow Contact Center. Wij bieden professionele ondersteuning op het gebied van social media management. Door social media uit te besteden aan Strongbow Contact Center, kunt u zich bezighouden met wat echt belangrijk is: het runnen van uw bedrijf. Wij zorgen ervoor dat uw social media kanalen op een professionele en effectieve manier worden beheerd, zodat u zich kunt richten op uw bedrijfsactiviteiten.

  • Content (laten) schrijven en posten op social media
  • Doen van aankondigingen over acties op social media
  • Monitoren wat er geschreven wordt over uw bedrijf en daarop inspelen
  • Nieuwe productinformatie posten op social media
  • Filmpjes maken voor plaatsing op YouTube
  • Social media campagnes via Facebook, Instagram en Linkedin beheren
  • Maken van banners voor plaatsing op social media kanalen
  • Communiceren met klanten op verkoopplatformen zoals Bol.com

Social media pagina´s maken

Een sterk online imago begint met een professionele social media pagina. Strongbow Contact Center helpt u graag bij het opzetten van een pagina op sociale media platforms die bij uw bedrijf past. Wij zorgen ervoor dat de pagina er aantrekkelijk en professioneel uitziet en passend is bij uw bedrijfsidentiteit. Dit doen wij door de uitstraling van de pagina´s precies zoals uw eigen huisstijl te maken.

Social media analyse

Na het opzetten van uw social media pagina’s, houden wij regelmatig in de gaten hoe uw social media activiteiten presteren. Cijfers liegen niet en daarom is het belangrijk om alle statistieken goed in de gaten te houden om de prestaties te beoordelen. Wij analyseren de resultaten en geven u gericht advies over hoe u uw social media strategie kunt verbeteren.

Content creëren

Naast het beheer van uw social media pagina’s, creëren wij ook interessante en aantrekkelijke content voor uw volgers. Of het nu gaat om foto’s, video’s of teksten, wij zorgen ervoor dat uw volgers betrokken blijven en geïnteresseerd in uw bedrijf. Het creëren van content vergt creativiteit en is tijdrovend, vandaar dat veel ondernemingen dit gedeelte uitbesteden.

Webcare (reageren)

Webcare is eigenlijk de sociale klantenservice. Onze social media experts staan altijd klaar om uw volgers te helpen en te beantwoorden. Als u actiever bent op social media kunt u ongetwijfeld ook reacties verwachten. Wij nemen de webcare voor u uit handen en zorgen dat uw volgers altijd snel en adequaat worden geholpen. Hierdoor kunt u zich focussen op andere belangrijke aspecten van uw bedrijf.

VOORDELEN

De voordelen om uw klantenservice uit te besteden aan Strongbow Contact Centers

Onze social media experts zijn dagelijks bezig met deze werkzaamheden voor onze opdrachtgevers in Nederland en België. Wilt u meer weten over het uitbesteden van social media beheer? Neem contact met ons op!

50% KOSTENBESPARING

Door uit te besteden aan Strongbow Contact Center gaan uw kosten tot wel 50% omlaag.

63% LANGER OPEN

Door uit te besteden aan Strongbow Contact Center kunt u minimaal 5 uur toevoegen aan een werkdag.

100% COMMITMENT

Door uit te besteden aan Strongbow krijgt u medewerkers die het werk voor lange tijd blijven doen.

Volutpat commodo at dictum amet tincidunt facilisis id lorem eu vitae cursus auctor laoreet fermentum adipiscing.
Matthew Johnson
4.5/5

3 reviews

2 reviews

5 reviews

Andre van Klaveren
Andre van Klaveren
2018-12-15
Momenteel kom ik met veel andere bedrijven in contact. Kunt u kort ook uw andere diensten opsommen, dan kan ik anderen eventueel doorverwijzen. Kunt u Tahirah namens mij en Sylvia bedanken voor alle inspanningen? Wij vonden de samenwerking met Strongbow Offshore zeer prettig verlopen.
Linda Jansen
Linda Jansen
2018-05-06
In onze zoektocht naar een goedkoop callcenter in Suriname kwamen we terecht bij Strongbow Offshore Services. Na het eerste gesprek besloten we een pilot te starten. Inmiddels is dat 7 jaar geleden. Een absolute aanrader. Voordeliger dan in Nederland en ook nearshore locaties zoals Bulgarije, Roemenie, etc.
5/5
"Wij vonden de samenwerking met Strongbow Contact Centers zeer prettig verlopen."
Andre van Klaveren
5/5
"Goede services en altijd snelle reactie op vragen via de mail."
digital-marketing-agency-reviewer-img-2
MAx van der zee
5/5
"Een absolute aanrader. Voordeliger dan in Nederland en ook nearshore locaties zoals Bulgarije, Roemenie, etc."
digital-marketing-agency-reviewer-img-3
Linda Jansen