Nederlandstalige outsourcing

Nederlandstalige outsourcing met Strongbow Offshore

Strongbow Offshore heeft sinds 2007 ervaring met Nederlandstalige outsourcing. Zo begeleiden wij bedrijven uit Nederland en België met het outsourcen van werkzaamheden waarbij er Nederlands gesproken of geschreven dient te worden.

Na Nederland en België staat Suriname op nummer 3 wanneer het gaat om Nederlandstaligen op de wereld. De combinatie van kennis van de Nederlandse taal, de sterke affiniteit met Nederland en België, het ruime aanbod van kwalitatief goede opleidingsinstituten en de stabiele internetverbindingen en IT infrastructuur heeft ervoor gezorgd dat Strongbow Offshore in 2007 een vestiging heeft geopend in Paramaribo, Suriname. In de afgelopen jaren is duidelijk gebleken dat er behoefte bestaat bij bedrijven in Nederland en België om werkzaamheden uit te besteden naar Suriname.

Klantenservice, dataverwerking, boekhouding, ICT en outbound bellen outsourcen naar Suriname

Er zijn verschillende werkzaamheden die men kan outsourcen naar Suriname. U kunt hierbij denken aan de klantenservice voor een webwinkel, dataverwerking, het verwerken van de financiële administratie voor bedrijven, social media werkzaamheden, grafisch werk, uitvoeren van enquêtes en nog diverse andere werkzaamheden.

Wilt u meer weten over Nederlandstalige outsourcing naar Suriname met Strongbow Offshore? Neem dan nu contact met ons op!