Oplossingen

Strongbow Contact Center biedt klantenservice en webhulp oplossingen. Wij bieden diensten vanuit het buitenland (Suriname) aan een buitenlandse markt (Benelux).
Onze Diensten

Bespaar 50% op uw loonkosten!

Bent u op zoek naar goedkope ondersteuning om uw werk uit te besteden? Met de hedendaagse mogelijkheden lijkt het net of onze dienstverlening vanuit ‘thuis’ wordt aangeboden. Maar voor de opdrachtgever wel met de financiële voordelen die horen bij uitvoering in een lagelonenland (gekwalificeerd personeel tegen een aantrekkelijke prijs). Strongbow Contact Centers biedt oplossingen aan op de volgende gebieden.

Data entry uitbesteden

Data entry

In onze digitale wereld speelt (big) data een prominente rol. Of het nu gaat om patiëntendossiers, klantdossiers, productinformatie, verkoopinformatie of statistieken, het nauwkeurig vastleggen van gegevens brengt veel werk met zich mee.

Klantenservice uitbesteden

Klantenservice

Het beantwoorden van e-mailberichten, telefoontjes, chatberichten, berichten via Linkedin, Facebook, Instagram, TikTok en andere sociale media kanalen belangrijke onderdelen van de klantenservice. Lees hier meer over de mogelijkheden om de klantenservice uit te besteden.

Virtueel assistent inhuren

Virtueel assistent

Veel managers hebben op kantoor een assistent voor het uitvoeren van diverse werkzaamheden zoals het notuleren bij vergaderingen, maken van afspraken, reserveren van vergaderruimte, etc. Al deze taken en meer kunnen worden uitgevoerd door een virtuele assistent op afstand.

Boekhouding uitbesteden

Boekhouding

Elke onderneming heeft ermee te maken, van starter tot multinational: de boekhouding. Bij het uitbesteden van uw boekhouding kunt u facturen laten controleren, facturen laten inboeken, de juiste kostensoort en kostenplaats laten alloceren, de BTW aangiftes laten voorbereiden en verschillende andere administratieve werkzaamheden.

social media uitbesteden

Social media

Social media neemt een belangrijke rol in bij de communicatie met uw klanten, prospects en leveranciers en omgekeerd. Ook voor de promotie van uw producten en diensten neemt social media een belangrijke rol in. Wat is uw social media beleid en heeft u wellicht gedacht aan de mogelijkheid om uw social media beheer uit te besteden?

Transcriptie uitbesteden

Transcriptie

Veel bedrijven kiezen ervoor om een transcriptie uit te besteden. Of het nu gaat om een interview, een bespreking of een opname over de staat van een woning, Strongbow CC kan u van dienst zijn bij het omzetten van geluidsopnames naar tekst.

Callcenter Suriname

Callcenter

Bent u op zoek naar een goedkoop callcenter in het buitenland? Na Nederland en België is Suriname het derde land op de wereld waar de moedertaal Nederlands is. Suriname is een lagelonenland waardoor er interessante mogelijkheden zijn om werkzaamheden vanuit Nederland en België uit te besteden (of te outsourcen) naar Suriname.

VOORDELEN

Waarom uitbesteden naar Suriname?

Steeds meer bedrijven in Nederland en België ontdekken de mogelijkheden om voordelig werkzaamheden uit te besteden naar Suriname. Strongbow Contact Centers adviseert sinds 2007 bedrijven bij het outsourcen van werkzaamheden naar Suriname. En met succes! De besparingen kunnen oplopen tot wel 50% waarbij behoud van kennis en continuïteit gegarandeerd zijn.

50% KOSTENBESPARING

Door uit te besteden aan Strongbow Contact Center gaan uw kosten tot wel 50% omlaag.

63% LANGER OPEN

Door uit te besteden aan Strongbow Contact Center kunt u minimaal 5 uur toevoegen aan een werkdag.

100% COMMITMENT

Door uit te besteden aan Strongbow krijgt u medewerkers die het werk voor lange tijd blijven doen.

3 reviews

2 reviews

5 reviews

Andre van Klaveren
Andre van Klaveren
2018-12-15
Momenteel kom ik met veel andere bedrijven in contact. Kunt u kort ook uw andere diensten opsommen, dan kan ik anderen eventueel doorverwijzen. Kunt u Tahirah namens mij en Sylvia bedanken voor alle inspanningen? Wij vonden de samenwerking met Strongbow Offshore zeer prettig verlopen.
Linda Jansen
Linda Jansen
2018-05-06
In onze zoektocht naar een goedkoop callcenter in Suriname kwamen we terecht bij Strongbow Offshore Services. Na het eerste gesprek besloten we een pilot te starten. Inmiddels is dat 7 jaar geleden. Een absolute aanrader. Voordeliger dan in Nederland en ook nearshore locaties zoals Bulgarije, Roemenie, etc.
5/5
"Wij vonden de samenwerking met Strongbow Contact Centers zeer prettig verlopen."
Andre van Klaveren
5/5
"Goede services en altijd snelle reactie op vragen via de mail."
digital-marketing-agency-reviewer-img-2
MAx van der zee
5/5
"Een absolute aanrader. Voordeliger dan in Nederland en ook nearshore locaties zoals Bulgarije, Roemenie, etc."
digital-marketing-agency-reviewer-img-3
Linda Jansen