Tijd en geld besparen?

Data entry uitbesteden

Bespaar tot 50% loonkosten door uw data entry werkzaamheden uit te besteden naar Suriname.

Bij data entry uitbesteden worden invoer werkzaamheden uitgevoerd door Strongbow CC.

Onder data entry verstaan we het invoeren en verwerken van gegevens vanuit PDF bestanden, ingescande documenten, Excel spreadsheets, Word bestanden, formulieren, ingesproken teksten en andere documenten zodat het digitaal op een gestructureerde manier opgeslagen kan worden.

De opslag vindt vaak plaats in een database waardoor de gegevens gestructureerd kunnen worden opgeslagen. Een gestructureerde opslag zorgt ervoor dat gegevens of combinatie van gegevens gemakkelijker opgehaald en vertoond kunnen worden.

Onze aanpak bij data entry werkzaamheden

Voordelig. Professioneel. Betrouwbaar.

Data entry is het invoeren van gegevens in een computerbestand of databank en de voordelen van het uitbesteden hiervan, zoals kostenbesparingen en efficiëntie. Strongbow Contact Center heeft een veilige en betrouwbare omgeving bieden voor data entry, met specifieke maatregelen voor gegevensbeveiliging en integriteit. Wij bieden een breed aanbod aan data entry services, zoals het invoeren van klantgegevens, facturen, bestellingen en meer.

Data entry uitbesteden 2
Data entry uitbesteden 3
Data entry uitbesteden 1

Veel gestelde vragen over data entry uitbesteden

Data entry is het invoeren van gegevens in een computerbestand of databank. U kunt het uitbesteden om tijd en middelen te besparen, en om de efficiëntie te verhogen.

Data entry uitbesteden kan leiden tot kostenbesparingen, efficiëntie, en de mogelijkheid om zich te concentreren op meer waardevolle taken.

Strongbow biedt een veilige en betrouwbare omgeving voor data entry met specifieke maatregelen voor gegevensbeveiliging en -integriteit.

Strongbow Offshore biedt een breed scala aan data entry services, zoals het invoeren van klantgegevens, facturen, bestellingen, en meer.

Neem contact op met Strongbow Contact centers om te bespreken welke data entry services u nodig heeft en om de volgende stappen te bespreken.

Voorbeelden data entry uitbesteden

Al in de jaren 80 werden brochures en TV gidsen in Suriname samengesteld. Zeker wanneer semantiek een belangrijke rol speelt bij het invoeren van gegevens, is het uitbesteden van data entry werkzaamheden naar een land waar men Nederlands spreekt en schrijft een must. Na Nederland en België is Suriname het derde land ter wereld met het hoogste aantal Nederlands sprekenden en schrijvenden.

Voorbeeld #1 invoer e-mail campagne

Voor een mailingcampagne dienen visitekaarten ingevoerd te worden in HubSpot. Hierbij dient via Google en Linkedin gecontroleerd te worden of de gegevens van de contactpersonen nog actueel zijn. Met ons data entry team zijn we hiermee aan de slag gegaan waarna men vanuit Hubspot gerichte mailings kon verzorgen.

Voorbeeld #2 invoer enquêteformulieren​

We hebben 10.000 enquêteformulieren met 20 vragen die in ons enquêtesysteem moeten worden ingevoerd. Hoe kunnen we deze formulieren aanleveren en kunnen jullie deze resultaten rechtstreeks invoeren in ons systeem?

Voorbeeld #3 facturen controleren

Voor een vlot verloop van de cashback acties van onze klant dienen de facturen gecontroleerd te worden om te kunnen bepalen of men in aanmerking komt voor een cashback. Kunnen jullie hierin iets voor ons betekenen?

Volutpat commodo at dictum amet tincidunt facilisis id lorem eu vitae cursus auctor laoreet fermentum adipiscing.
Matthew Johnson
4.5/5

3 reviews

2 reviews

5 reviews

Andre van Klaveren
Andre van Klaveren
2018-12-15
Momenteel kom ik met veel andere bedrijven in contact. Kunt u kort ook uw andere diensten opsommen, dan kan ik anderen eventueel doorverwijzen. Kunt u Tahirah namens mij en Sylvia bedanken voor alle inspanningen? Wij vonden de samenwerking met Strongbow Offshore zeer prettig verlopen.
Linda Jansen
Linda Jansen
2018-05-06
In onze zoektocht naar een goedkoop callcenter in Suriname kwamen we terecht bij Strongbow Offshore Services. Na het eerste gesprek besloten we een pilot te starten. Inmiddels is dat 7 jaar geleden. Een absolute aanrader. Voordeliger dan in Nederland en ook nearshore locaties zoals Bulgarije, Roemenie, etc.
5/5
"Wij vonden de samenwerking met Strongbow Contact Centers zeer prettig verlopen."
Andre van Klaveren
5/5
"Goede services en altijd snelle reactie op vragen via de mail."
digital-marketing-agency-reviewer-img-2
MAx van der zee
5/5
"Een absolute aanrader. Voordeliger dan in Nederland en ook nearshore locaties zoals Bulgarije, Roemenie, etc."
digital-marketing-agency-reviewer-img-3
Linda Jansen