Contact

Bent u benieuwd wat Strongbow Contact Centers voor uw bedrijf kan betekenen? Vul hieronder het formulier in en wij nemen contact met u op. Wij zijn gevestigd in Nederland en Suriname.

Contactformulier

Strongbow Contact Centers wordt voornamelijk ingehuurd door Nederlandse en Belgische bedrijven die op zoek zijn naar een callcenter in Suriname voor het verrichten van werkzaamheden. Per opdracht bekijken we samen met de opdrachtgever aan welke eisen de medewerkers dienen te voldoen. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

LAten we samenwerken!

Stuur ons een bericht...

Hiernaast vindt u onze contactgegevens. U kunt ook gebruik maken van het onderstaand formulier om ons direct een bericht te sturen.

Nederland

Van Swietenlaan 23, 3032 DS Rotterdam

Suriname

Waterlandstraat 17, Paramaribo

Telefoon

+31.637777100

Whatsapp

+597.7544424

3 reviews

2 reviews

5 reviews

Andre van Klaveren
Andre van Klaveren
2018-12-15
Momenteel kom ik met veel andere bedrijven in contact. Kunt u kort ook uw andere diensten opsommen, dan kan ik anderen eventueel doorverwijzen. Kunt u Tahirah namens mij en Sylvia bedanken voor alle inspanningen? Wij vonden de samenwerking met Strongbow Offshore zeer prettig verlopen.
Linda Jansen
Linda Jansen
2018-05-06
In onze zoektocht naar een goedkoop callcenter in Suriname kwamen we terecht bij Strongbow Offshore Services. Na het eerste gesprek besloten we een pilot te starten. Inmiddels is dat 7 jaar geleden. Een absolute aanrader. Voordeliger dan in Nederland en ook nearshore locaties zoals Bulgarije, Roemenie, etc.
5/5
"Wij vonden de samenwerking met Strongbow Contact Centers zeer prettig verlopen."
Andre van Klaveren
5/5
"Goede services en altijd snelle reactie op vragen via de mail."
digital-marketing-agency-reviewer-img-2
MAx van der zee
5/5
"Een absolute aanrader. Voordeliger dan in Nederland en ook nearshore locaties zoals Bulgarije, Roemenie, etc."
digital-marketing-agency-reviewer-img-3
Linda Jansen