Tijd en geld besparen?

Callcenter in Suriname

Bespaar tot 50% loonkosten door uw callcenter werkzaamheden uit te besteden naar Suriname.

Waarom werkzaamheden uitbesteden aan een callcenter in Suriname?

Na Nederland en België is Suriname het derde land op de wereld waar de moedertaal Nederlands is. Suriname is een lagelonenland waardoor er interessante mogelijkheden zijn om werkzaamheden vanuit Nederland en België uit te besteden (of te outsourcen) naar Suriname.

Bent u op zoek naar een goedkoop callcenter in het buitenland? Dan is het zeker de moeite waard om een vrijblijvend gesprek aan te gaan met Strongbow Contact Centers.

Onze aanpak bij callcenter werkzaamheden

Voordelig. Professioneel. Betrouwbaar.

Wil jij jouw klantenservice verbeteren en tegelijkertijd kosten besparen?  Het grote voordeel om een callcenter in Suriname in te schakelen is de gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Kosten besparen met behoud van kwaliteit is voor veel bedrijven in Nederland en België de reden om te outsourcen naar een goedkoop Surinaams callcenter. Andere voordelen om het callcenter van Strongbow in Suriname in te schakelen zijn het flexibel kunnen opschalen of laten afvloeien van call agents, het tijdsverschil waardoor er een groter tijdsinterval ontstaat om werkzaamheden uit te voeren en de stabiele technische infrastructuur.

Callcenter Suriname 1
Callcenter Suriname 2
Callcenter Suriname 33

Veel gestelde vragen over callcenter uitbesteden

Een callcenter is een bedrijf dat professionele telefonische ondersteuning, e-mails of live chat aanbiedt. U kunt het uitbesteden om tijd en middelen te besparen, en om de efficiëntie te verhogen.

Callcenter uitbesteden kan leiden tot kostenbesparingen, efficiëntie, en de mogelijkheid om zich te concentreren op meer waardevolle taken.

Een callcenter in Suriname kan leiden tot nog grotere kostenbesparingen en biedt toegang tot een professioneel en opgeleid team.

Strongbow biedt een breed scala aan callcenter diensten, zoals telefonische ondersteuning, e-mails, live chat en meer.

Neem contact op met Strongbow CC om te bespreken welke callcenter diensten u nodig heeft en om de volgende stappen te bespreken.

Onderdelen callcenter uitbesteden

Als onderneming wil je graag dat je klanten op een efficiënte en professionele manier geholpen worden. Soms is het echter lastig om een eigen klantenservice afdeling op te zetten en te bemannen. Strongbow Callcenter in Suriname biedt hier uitkomst. Wij bieden telefonische klantenservice, chat klantenservice, e-mail klantenservice en antwoordservice aan voor bedrijven die hun klantenservice willen uitbesteden. In samenwerking met Strongbow Callcenter in Suriname kunt u ervoor zorgen dat uw klanten op een efficiënte en professionele manier geholpen worden. Wij zorgen ervoor dat u zich op uw kernactiviteiten kunt richten, terwijl wij de klantenservice verzorgen. Laat ons u helpen uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en tijd te besparen.

Telefonische klantenservice (inbound)

Onze medewerkers zijn getraind om professioneel en efficiënt te werken. Zij zorgen ervoor dat alle telefonische verzoeken op een vriendelijke en effectieve manier worden opgepakt. Of het nu gaat om een verkoopgesprek, het beantwoorden van vragen of het oplossen van problemen, onze medewerkers staan klaar om uw klanten te helpen.

Chat klantenservice

Chat is een steeds populairdere manier om klantenservice te bieden. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in chat communicatie en staan klaar om uw klanten snel en efficiënt te helpen. Of het nu gaat om het beantwoorden van vragen of het oplossen van problemen, onze medewerkers staan klaar om uw klanten te helpen via chat.

E-mail klantenservice

De meeste mensen die iets bestellen op internet of een dienst afnemen maken gebruik van e-mail om hun vragen te stellen. E-mail is een belangrijk communicatiemiddel en daarom is het belangrijk dat deze op een professionele manier beantwoord wordt. Onze medewerkers staan klaar om uw e-mails snel en efficiënt te beantwoorden en uw klanten te helpen met al hun vragen.

Antwoordservice

Onze antwoordservice zorgt ervoor dat uw telefoon altijd beantwoord wordt, ook buiten kantooruren. Of het nu gaat om het nemen van een bericht of het doorverbinden naar de juiste afdeling, onze antwoordservice zorgt ervoor dat uw klanten altijd op een professionele manier geholpen worden.

Besparen door met een extern callcenter samen te werken?

De besparing door te outsourcen naar het callcenter van Strongbow kan oplopen tot wel 50% van uw huidige kosten. De grote voordelen van outsourcen worden vooral behaald wanneer beide partijen een lange termijn samenwerking nastreven. Naast de lage kosten, zullen de opgebouwde kennis en ervaring bij de medewerkers van Strongbow Contact Center van grote waarde blijken te zijn.

Uw klantenservice verbeteren

Ons team is opgeleid en ervaren in klantenservice, waardoor u zeker bent van kwalitatief hoogstaande diensten. Of het nu gaat om telefonische ondersteuning, e-mails of live chat, wij bieden alle soorten callcenter diensten aan. Neem contact met ons op om te bespreken welke callcenter diensten wij voor u kunnen verzorgen en om de volgende stappen te bespreken. Laten ons ondersteunen bij het verbeteren van uw klantenservice en besparen op kosten!

VOORDELEN

Wat zijn de voordelen om met een callcenter in Suriname samen te werken?

Strongbow Contact Center is de specialist op het gebied van outsourcen naar Suriname. Onze jarenlange ervaring met outsourcing van verschillende bedrijfsactiviteiten naar Suriname heeft gemaakt dat we als geen ander weten waarop gelet moet worden om er een succes van te maken. Lage kosten in combinatie met kwaliteit is waar we voor staan.

50% KOSTENBESPARING

Door uit te besteden aan Strongbow Contact Center gaan uw kosten tot wel 50% omlaag.

63% LANGER OPEN

Door uit te besteden aan Strongbow Contact Center kunt u minimaal 5 uur toevoegen aan een werkdag.

100% COMMITMENT

Door uit te besteden aan Strongbow krijgt u medewerkers die het werk voor lange tijd blijven doen.

Volutpat commodo at dictum amet tincidunt facilisis id lorem eu vitae cursus auctor laoreet fermentum adipiscing.
Matthew Johnson
4.5/5

3 reviews

2 reviews

5 reviews

Andre van Klaveren
Andre van Klaveren
2018-12-15
Momenteel kom ik met veel andere bedrijven in contact. Kunt u kort ook uw andere diensten opsommen, dan kan ik anderen eventueel doorverwijzen. Kunt u Tahirah namens mij en Sylvia bedanken voor alle inspanningen? Wij vonden de samenwerking met Strongbow Offshore zeer prettig verlopen.
Linda Jansen
Linda Jansen
2018-05-06
In onze zoektocht naar een goedkoop callcenter in Suriname kwamen we terecht bij Strongbow Offshore Services. Na het eerste gesprek besloten we een pilot te starten. Inmiddels is dat 7 jaar geleden. Een absolute aanrader. Voordeliger dan in Nederland en ook nearshore locaties zoals Bulgarije, Roemenie, etc.
5/5
"Wij vonden de samenwerking met Strongbow Contact Centers zeer prettig verlopen."
Andre van Klaveren
5/5
"Goede services en altijd snelle reactie op vragen via de mail."
digital-marketing-agency-reviewer-img-2
MAx van der zee
5/5
"Een absolute aanrader. Voordeliger dan in Nederland en ook nearshore locaties zoals Bulgarije, Roemenie, etc."
digital-marketing-agency-reviewer-img-3
Linda Jansen