Tijd en geld besparen?

Boekhouding uitbesteden

Bent u veel tijd kwijt aan uw boekhoudig? Elke onderneming heeft ermee te maken, van starter tot multinational. Besteed uw boekhouding uit via de voordelige diensten van Strongbow Contact Centers.

Het uitbesteden van de boekhouding naar Suriname is voordelig en betrouwbaar.

Op zoek naar een manier om jouw financiële administratie efficiënter te maken en tegelijkertijd tijd en middelen te besparen?  Vooral starters hebben in het begin hun handen vol aan het succesvol maken van hun onderneming en hebben vaak geen tijd voor hun boekhouding. Bij gevestigde ondernemingen zijn het vaak terugkerende werkzaamheden die maandelijks, per kwartaal of jaarlijks verricht dienen te worden zoals de BTW, IB en VPB aangiftes. 

Deze boekhoudkundige werkzaamheden kunnen voor een groot deel worden uitbesteed. 

Bij het uitbesteden van uw boekhouding kunt u facturen laten controleren, facturen laten inboeken, de juiste kostensoort en kostenplaats laten alloceren, de BTW aangiftes laten voorbereiden en verschillende andere administratieve werkzaamheden.

Onze aanpak bij boekhouding werkzaamheden

Voordelig. Professioneel. Betrouwbaar.

Wij bieden professionele boekhoudingsdiensten aan, waardoor jij je kan concentreren op de belangrijke taken van jouw bedrijf. Ons team is opgeleid en ervaren in boekhouding, waardoor jij zeker bent van kwalitatief hoogstaande diensten. Of het nu gaat om financiële administratie, belastingaangifte of controle, wij bieden diverse boekhoudingsdiensten ter ondersteuning aan. Stuur ons een bericht of bel om te bespreken welke boekhoudingsdiensten u nodig heeft en wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen. 

Boekhouding uitbesteden 1
Boekhouding uitbesteden 2
Boekhouding uitbesteden 3

Veel gestelde vragen over boekhouding uitbesteden

Boekhouding is het bijhouden van de financiële gegevens van een bedrijf. U kunt het uitbesteden om tijd en middelen te besparen, en om de efficiëntie te verhogen.

Boekhouding uitbesteden kan leiden tot kostenbesparingen, efficiëntie, en de mogelijkheid om zich te concentreren op meer waardevolle taken.

Strongbow biedt een veilige en betrouwbare omgeving voor boekhouding met specifieke maatregelen voor gegevensbeveiliging en -integriteit.

Strongbow biedt een breed scala aan boekhoudingsdiensten, zoals financiële administratie, belastingaangifte, controle en meer.

Neem contact op met Strongbow om te bespreken welke boekhoudingsdiensten u nodig heeft en om de volgende stappen te bespreken.

Onderdelen boekhouding uitbesteden

Een goede boekhouding is essentieel voor het succes van uw bedrijf. Het bijhouden van uw financiën, het controleren van uw administratie en het verzorgen van financiële rapportages zijn belangrijke taken die veel tijd en aandacht vergen. Bij Strongbow Contact Center bieden wij de oplossing voor al uw boekhoudkundige zorgen. Door uw boekhouding uit te besteden aan onze professionals, kunt u zich concentreren op uw core business en uw klanten, terwijl wij zorgen voor de administratieve taken. Bij Strongbow Contact Center staan we voor u klaar om u te helpen bij al uw boekhoudkundige zorgen. Door uw boekhouding uit te besteden aan onze professionals, kunt u zich concentreren op uw core business en uw klanten, terwijl wij zorgen voor de administratieve taken. Laat ons u helpen bij het runnen van uw bedrijf, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is.

Facturen invoeren

Het invoeren van facturen kan tijdrovend zijn, vooral als u een groot aantal facturen per maand ontvangt. Onze boekhoudkundigen zijn opgeleid en ervaren in het snel en nauwkeurig invoeren van facturen, waardoor u zich kunt concentreren op uw dagelijkse activiteiten.

Administratie controleren

Een nauwkeurige administratie is belangrijk voor het bewaken van uw financiën. Onze boekhoudkundigen controleren uw administratie grondig en maken de nodige aanpassingen om ervoor te zorgen dat alles op orde is. Hierdoor kunt u gerust zijn dat uw administratie altijd up-to-date is.

Financiële rapportages

Financiële rapportages geven inzicht in de financiële gezondheid van uw bedrijf. Onze boekhoudkundigen verzorgen deze rapportages op regelmatige basis, zodat u altijd op de hoogte bent van uw inkomsten en uitgaven. Hierdoor kunt u tijdig actie ondernemen wanneer dit nodig is.

Jaarrekening verzorgen

Een jaarrekening is een belangrijk document dat u aan uw aandeelhouders, belastingdienst en andere belanghebbenden moet presenteren. Onze boekhoudkundigen zorgen ervoor dat uw jaarrekening op tijd en nauwkeurig wordt opgesteld, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over eventuele fouten of vergeten informatie.

VOORDELEN

De voordelen van boekhouding uitbesteden aan Strongbow CC

Wij verzorgen uw boekhouding en kunnen met veel boekhoudprogramma’s uit de voeten. Het gaat hierbij niet alleen om het controleren en invoeren van facturen, we kunnen u ook behulpzaam zijn met het cashflow monitoring, financiële rapportages en het verzorgen van de jaarrekening. Onze ervaren medewerkers hebben een opleiding afgerond als (assistent) accountant en zijn o.a. bekend met Exact Online, Davilex, Twinfield, Basecone, Billit, Adsolut, Expert/M, Accountview en Moneybird. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw boekhouding uit te besteden naar Suriname? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

50% KOSTENBESPARING

Door uit te besteden aan Strongbow Contact Center gaan uw kosten tot wel 50% omlaag.

63% LANGER OPEN

Door uit te besteden aan Strongbow Contact Center kunt u minimaal 5 uur toevoegen aan een werkdag.

100% COMMITMENT

Door uit te besteden aan Strongbow krijgt u medewerkers die het werk voor lange tijd blijven doen.

Volutpat commodo at dictum amet tincidunt facilisis id lorem eu vitae cursus auctor laoreet fermentum adipiscing.
Matthew Johnson
4.5/5

3 reviews

2 reviews

5 reviews

Andre van Klaveren
Andre van Klaveren
2018-12-15
Momenteel kom ik met veel andere bedrijven in contact. Kunt u kort ook uw andere diensten opsommen, dan kan ik anderen eventueel doorverwijzen. Kunt u Tahirah namens mij en Sylvia bedanken voor alle inspanningen? Wij vonden de samenwerking met Strongbow Offshore zeer prettig verlopen.
Linda Jansen
Linda Jansen
2018-05-06
In onze zoektocht naar een goedkoop callcenter in Suriname kwamen we terecht bij Strongbow Offshore Services. Na het eerste gesprek besloten we een pilot te starten. Inmiddels is dat 7 jaar geleden. Een absolute aanrader. Voordeliger dan in Nederland en ook nearshore locaties zoals Bulgarije, Roemenie, etc.
5/5
"Wij vonden de samenwerking met Strongbow Contact Centers zeer prettig verlopen."
Andre van Klaveren
5/5
"Goede services en altijd snelle reactie op vragen via de mail."
digital-marketing-agency-reviewer-img-2
MAx van der zee
5/5
"Een absolute aanrader. Voordeliger dan in Nederland en ook nearshore locaties zoals Bulgarije, Roemenie, etc."
digital-marketing-agency-reviewer-img-3
Linda Jansen